O femeie a vrut să angajeze un asasin care să-i omoare copilul de 3 ani pentru că noului iubit nu-i plăceau copiii

Data publicării:
femeie cu par lung inchis la culoare
O femeie a vrut să angajeze un asasin care să-i omoare copilul de 3 ani FOTO: Miami-Dade County Court

Poliția a arestat săptămâna aceasta o mamă de 18 ani, din Miami, Florida, care a încercat să angajeze un asasin pentru a-și ucide fiul de numai 3 ani.

Jazmin Paez a intrat în atenția autorităților după ce a completat un formular de pe un site de parodii, a cărui denumire se referă la închirierea de asasini, dar conceput special pentru a „preveni comiterea de crime”, potrivit unei declarații a poliției din Miami citată de CNN.

Persoana care coordonează site-ul a primit o comandă pentru un asasin și datele victimei vizate - fiul lui Paez. Administratorul site-ului a contactat poliția, care a verificat credibilitatea informațiilor furnizate. După anchetă, autoritățile au arestat-o pe Paez, la mijlocul săptămânii.

Paez a folosit un nume fals pentru a completa cererea de pe site și a cerut ca fiul ei să fie dus departe de casă și „eventual să fie ucis” cât mai repede posibil, potrivit poliției. Ea a menționat și un termen limită pentru „finalizarea comenzii”, respectiv joi, 20 iulie.

Autoritățile au depistat-o pe Paez urmărind adresa IP. Au ajuns astfel la reședința bunicii copilului de 3 ani, care îl avea în grijă la acel moment.

Bunica și-a recunoscut nepotul în fotografiile care fuseseră atașate la „comandă”, dar și numărul de telefon al fiicei sale.

Înainte de arestarea lui Paez, un detectiv, care s-a dat drept asasin, a purtat cu ea o conversație prin mesaje, pe numărul furnizat pe site. Femeia a confirmat cererea inițială și a fost de acord să plătească 3.000 de dolari pentru „job”, a spus poliția.

Paez a fost arestată și audiată, ocazie cu care a spus că a avut o relație romantică cu o persoană căreia nu-i plăcea că are copil, iar din această cauză s-au despărțit.

Paez s-a gândit că, dacă fiul ei ar fi dispărut din peisaj, ea va putea reaprinde relația.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri