Galerie Foto Jeff Bezos se mută în „buncărul miliardarilor” din Miami. Cum arată conacul de lux pe care a dat 90 de milioane de dolari

Data actualizării: Data publicării:
insula miliardarilor din miami
Jeff Bezos și-a anunțat mutarea la Miami în luna noiembrie. FOTO: Profimedia Images

Jeff Bezos și-a cumpărat un al treilea conac, în valoare de 90 de milioane de dolari, în așa-numitul „buncăr al miliardarilor” din Miami. Se va muta în reședința de lux odată ce va începe demolarea celorlalte două vile pe care le deține acolo, potrivit Business Insider.

Noul conac are șase dormitoare, nouă băi, o grădină cu vedere la ocean, o piscină și o casă de oaspeți. FOTO: Profimedia Images
Noul conac are șase dormitoare, nouă băi, o grădină cu vedere la ocean, o piscină și o casă de oaspeți. FOTO: Profimedia Images

Noul conac are șase dormitoare, nouă băi, o grădină cu vedere la ocean, o piscină și o casă de oaspeți. Pe insula exclusivistă, cu propriul primar și propria poliție, locuiesc mai puțin de 100 de celebrități, printre care Julio Iglesias, Ivanka Trump și Tom Brady.

Jeff Bezos și-a anunțat mutarea la Miami în luna noiembrie, spunând că vrea să locuiască mai aproape de părinții săi și de sediul unei alte companii fondate de el.

Presa scrie, însă, că motivul principal ar fi legea mai avantajoasă a statului Florida, care nu cere impozit pe câștigurile de capital.

Indian Creek este cunoscut sub numele de Billionaire Bunker și se află în Golful Biscayne.

Bezos și-a anunțat mutarea la Miami în noiembrie, spunând că vrea să fie mai aproape de părinții săi și de operațiunile Blue Origin Cape Canaveral.

Fondatorul Amazon, Jeff Bezos, a revenit, la începutul lunii martie, pe primul loc în clasamentul miliardarilor întocmit de Bloomberg, cu o avere estimată la 200 de miliarde de dolari, devansându-l pe CEO-ul Tesla, SpaceX şi X Elon Musk (198 de miliarde de dolari), care i-a luat acest titlu în 2021. CEO-ul grupului francez LVMH, Bernard Arnault, rămâne pe locul trei.

Potrivit clasamentului, averea lui Jeff Bezos se ridică la 200 de miliarde de dolari, depăşind-o pe cea a lui Elon Musk, evaluată la 198 de miliarde de dolari.

Editor : B.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri