O femeie din SUA și-a ucis soțul, apoi sosia și i-a furat identitatea. Motivul din spatele crimelor

Data actualizării: Data publicării:
Crime sua

Poliția din Florida caută o femeie suspectată că și-a ucis prima dată soțul, apoi o femeie care îi semăna foarte mult și cu care s-a împrietenit pentru a-i fura identitatea, relatează BBC News

Polițiștii americani spun că Ann Riess, în vârstă de 56 de ani, - căutată acum în mai multe state din SUA - a fost filmată de camere de supraveghere cu câteva zile înainte de a-și împușca mortal sosia, pe Pamela Hutchinson, în vârstă de 59 de ani, în timp ce stătea de vorbă cu victima. 

Autoritățile cred că suspecta a părăsit statul Florida și se află acum în Corpus Christi, Texas. Aceștia avertizează că femeia este înarmată și periculoasă și poate ucide din nou dacă rămâne fără bani, adăugând că motivul probabil din spatele crimelor este dependența femeii de jocurile de noroc. 

„Zâmbește, arată care o mamă sau bunică obișnuită. Însă este calculată, o ucigașă cu sânge rece. (...) Modul de operare este să se împrietenească cu femei care îi seamănă și să le fure identitatea”, a spus ofițerul Carmine Marceno.

Înainte să o ucidă pe femeia care îi semăna, Riess a furat 11.000 de dolari din sediul firmei soțului ei, apoi l-a ucis pe bărbat.

Autoritățile bănuiesc că cele două crime au fost făcute cu aceeași armă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri