O femeie și-a ucis copiii și s-a sinucis, după ce soțul ei și-a înscenat moartea. Ce bilet de adio a lăsat tânăra

Data publicării:
Barbatul din China care si-a inscenat moartea
Foto: Weibo

Un caz bizar și macabru s-a petrecut în China, unde o femeie și-a ucis copiii și s-a sinucis, după ce soțul ei și-a înscenat moartea, pentru a obține bani de pe urma asigurării de viață. Acum, bărbatul s-a predat poliției, relatează BBC News.

Barbatul din China care si-a inscenat moartea
Foto: Weibo

Bărbatul în vârstă de 34 de ani a fost declarat mort atunci când mașina lui a fost găsită într-un rău, în ciuda faptului că autoritățile nu reușiseră să găsească niciun cadavru în apă.

Acesta nu i-a spus soției sale planul său, așa că femeia a fost șocată să afle că și-a pierdut bărbatul într-un teribil accident.

Cuprinsă de durere, femeia a postat un bilet de adio pe internet, apoi s-a aruncat într-un lac, împreună cu copiii ei.

Bărbatul s-a predat poliției din Xinhua, din provincia Hunan, vinerea trecută.

El a fost reținut de polițiști și este acuzat de fraudă și distrugere de proprietate. În luna septembrie, bărbatul a cumpărat un plan de asigurare de viață care valora un milion de yuani, aproximativ 145.000 de dolari, fără ca soția lui să știe.

Potrivit postului de radio Vocea Chinei, soția lui era beneficiara, în cazul în care lui i s-ar fi întâmplat ceva.

Pe 19 septembrie, bărbatul a închiriat o mașină pentru a-și înscena propria moarte, a declarat poliția din Xinhua. Bărbatul avea datorii de peste 100.000 de yuani.

Pe 11 octombrie, trupurile neînsuflețite ale soției sale în vârstă de 31 de ani și ale celor doi copii ai lor, un băiețel de 4 ani și o fetiță de 3 ani, au fost descoperite într-un lac din apropierea casei lor.

Înainte de a comite gestul extrem, femeia a postat un bilet de adio pe rețeaua de socializare WeChat, în care spunea că se pregătește de reuniunea cu soțul ei și că „tot ce și-a dorit este ca familia lor să fie din nou împreună”.

A doua zi, bărbatul s-a predat poliției, nu înainte de a posta un clip video, care a devenit viral, în care acesta plânge și spune că împrumutase mulți bani pentru a plăti tratamentul fiicei sale, care suferea de epilepsie.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri