O femeie și-a vândut copiii cu 8.200 de euro ca să-și plătească datoriile

Data publicării:
CHINA

O femeie și-a vândut bebelușii nou-născuți pentru a-și plăti facturile pentru cardurile de credit, dar și pentru a-și cumpăra un telefon mobil, informează Metro.co.uk

Cei doi copii au fost vânduți către familii diferite, care locuiau la peste 600 de kilometri de orașul ei din estul Chinei.

Bebelușii erau născuți prematur și au stat în incubatoare imediat după naștere, dar două săptămâni mai târziu au fost vânduți. Unul dintre copii a fost vândut cu 5600 de euro, iar celălalt cu 3000 de euro.

Femeia a luat decizia să-i vândă după ce partenerul său a refuzat s-o ajute să-i crească. Când a aflat că a vândut copiii, partenerul său i-ar fi cerut o parte din bani ca să-și achite datoriile acumulate la jocurile de noroc.

Amândoi bebelușii au fost luați înapoi de la familiile care i-au cumpărat și se află acum în grija bunicilor.

Poliția din provincia Zhejiang a dat informații despre acest caz săptămâna trecută. Potrivit autorităților, aflaseră despre acest caz în luna iulie și s-au format două echipe de investigatori care să găsească copiii.

Femeia care i-a vândut și partenerul său au fost arestați, iar famiile adoptive au fost de acord să returneze copiii bunicilor.

Traficul de minori se pedepsește în China cu până la 10 ani de închisoare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri