O imagine cu Nicolae și Elena Ceaușescu, în costume de baie, apare în metroul "Sănătate" din Moscova

Data actualizării: Data publicării:
83711443_2949161655114217_7783931850887528448_n
Sursa foto: Tatiana Tanja Yarikova/Facebook

Metroul din Moscova a introdus o serie de trenuri tematice dedicate istoriei, culturii și progresului științific, iar într-o fotografie dintr-un astfel de tren de metrou apar și Nicolae și Elena Ceaușescu.

18 trenuri tematice circulă prin capitala Rusiei, iar unul dintre acestea, denumit "Healthy Moscow" conține o fotografie cu Nicolae și Elena Ceaușescu la plajă, în costume de baie.

O călătoare a fotografiat imaginea și a postat-o pe Facebook.

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

”Așa se face că există un tren Oleg Tabakov, cu portrete ale lui Oleg Pavlovici în fiecare vagon, fotografiile sale în diferite roluri în teatru și cinema, etc. Și o mulțime de alte trenuri tematice. Nimeni nu este atent”, scrie Tatiana Tanja Yarikova, pe pagina sa de Facebook.

"Ieri m-am urcat pentru prima dată în trenul "Sănătate". Pe pereți se află sportivi, campioni, dintr-un motiv oarecare Brejnev și Hruşciov și... Ceaușescu!", se arată în postarea Tatianei Tanja Yarikova.

Editor web: V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri