Omul străzii pentru care s-au donat 400.000 de dolari spune că nu a primit banii de la cuplul care i-a strâns pe GoFundMe

Data actualizării: Data publicării:
johnny-kate-mcclure

O poveste fericită despre un cuplu care a strâns bani pentru un om care trăia pe străzi a luat o turnură urâtă după ce bărbatul îi acuză pe cei ce doi că au păstrat cea mai mare parte a fondurilor pentru ei.

Cazul bărbatului fără adăpost a impresionat sute de mii de oameni la sfârșitul anului trecut, care au donat peste 400.000 de dolari pentru a-i da o doua șansă la viață.

Kate McClure, alături de prietenul ei, Mark D'Amico, au decis atunci să creeze o pagina de GoFundMe unde relatează povestea lui Johnny Bobbitt. Fata fusese impresionată după ce omul străzii o ajutase când aceasta a rămas fără combustibil pe o autostradă din SUA, oferindu-i singurii săi bani, 20 de dolari.

Oamenii au fost impresionați de gestul bărbatului și astfel veteranul militar fără adăpost, în vârstă de 34 de ani, a reușit să-și cumpere o casă și a primit și o mașină de la cuplu.

Problema este că acum bărbatul a rămas iar fără bani și locuiește din nou pe străzi. El îi acuză pe cei doi că nu i-au dat toți banii care i se cuvin, ci doar 100.000 de dolari, scrie Time.

Cuplul a declarat că țin restul de 300.000 de dolari pentru ca Bobbitt să nu îi cheltuiască iresponsabil, deși inițial au spus că îl vor pune în contact cu un consultat financiar.

N-o să-i dăm niciodată toți banii. Mai bine îi ard în fața lui”, a spus D'Amico, pentru presa locală.

Bobbitt a spus că cei doi au fost în vacanță la Marele Canion, în Florida și la Las Vegas și și-au cumpărat un autoturism nou. Cuplul s-a apărat spunând că totul a fost pe cheltuiala lor însă.

GoFundMe a transmis că va investiga situația și se va asigura ca fondurile strânse să ajungă în persoana pentru care au fost strânse.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri