Polițiștii chemați de un vecin pentru că o femeie ar striga după ajutor au găsit un papagal gălăgios

Data publicării:
The red and green macaw (Ara chloropterus) in a mini zoo, in Yogyakarta, Indonesia
Îngrijitorul păsărilor, un polițist pensionat, i-a asigurat pe ofițeri că zgomotele veneau de la papagalul său de trei ani. Foto: Profimedia Images

Poliția din Sussex, Marea Britanie, a investigat o casă după ce un vecin a sunat și a spus că o femeie strigă după ajutor, însă în urma intervenției polițiștii au descoperit că zgomotele erau produse de un papagal.

Trei mașini de poliție au fost trimise la proprietatea din Canvey Island din Essex, pană când ofițerii și-au dat seama că zgomotele veneau de la un papagal amazonian galben pe nume Freddy.

Poliția din Essex a fost înștiințată de un posibil incident la ora marți, care implica o femeie care strigă după ajutor, de un vecin îngrijorat.

Deținătorul papagalului, Steve Wood, în vârstă de 54 de ani a fost surprins cănd poliția a bătut la ușa sa.

Îngrijitorul păsărilor, un polițist pensionat, i-a asigurat pe ofițeri că zgomotele veneau de la papagalul său de trei ani.

„S-ar putea să am niște necazuri deoarece un vecin îngrijorat a spus că din casa mea se aud țipete - o femeie care strigă după ajutor. Acest lucru este genial. Mi-a făcut tot anul, mulțumesc foarte mult.”, a declarat Wood, care are în grijă, 22 de papagali

Cei doi ofițeri care au venit la casa lui Wood pot fi văzuți în video în timp ce râd alături de acesta.

Un purtător de cuvânt al poliției din Essex i-a mulțumit lui Wood pentru înțelegerea acestuia în urma verificării de la imobilul său.
„Am fost contactați la scurt timp dupa ora 1:50 PM pe data de 4 iulie marți, după ce un cetățean a raportat că a auzit țipete de femeie în zona bulevardului Larup din Canvey.”

„Ofițerii trimiși au făcut o verificare, însă au descoperit că zgomotele proveneau de la un grup de papagali aflați în interiorul proprietății. Ofițerii au interacționat cu un cetățean în incinta proprietății căruia îi mulțumim pentru înțelegere și pentru răbdare”, a transmis Poliția.

Editor: Bogdan Boițeanu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri