Presă: Kim Jong-Un ar avea un al treilea copil

Data actualizării: Data publicării:
kim-jong-un

Liderul nord-coreean Kim Jong-Un are un al treilea copil, a relatat marți agenția de presă sud-coreeană Yonhap, în contextul în care soția conducătorului regimului de la Phenian a dispărut din atenția publică mai multe luni anul trecut, scrie Agerpres.

Prima doamnă a Coreei de Nord, Ri Sol-Ju, a dat naștere celui de-al treilea copil în luna februarie, indică Yonhap, care citează deputați sud-coreeni, informați la rândul lor de Serviciul de informații al Coreii de Sud (NIS).

Soția acestuia dispăruse pentru o perioadă de timp în 2016, dând naștere unor speculații despre o posibilă sarcină.

Conform informațiilor anterioare comunicate de NIS, Ri Sol-Ju este căsătorită cu Kim Jong-Un din 2009 și a dat naștere primului lor copil un an mai târziu, în timp ce al doilea s-a născut în 2013.

Dinastia Kim conduce Coreea de Nord de trei generații. Cu toate acestea, sunt rare informațiile ce apar în spațiul public despre familia aflată la putere la Phenian.

Fostul star NBA, Dennis Rodman, a fost singura sursă a informației despre al doilea copil al lui Kim Jong-Un, o fetiță cu numele Ju-Ae.

După un sejur în Coreea de Nord în 2013, el a relatat că a ținut copilul în brațe, descriindu-l pe liderul nord-coreean ca pe un "tată bun", cu o "familie bună".

Chiar dacă Kim Jong-Un se arată mai mult în public decât tatăl său, Kim Jong-Il, un personaj introvertit, detaliile vieții sale private, de la data exactă a nașterii la cea a căsătoriei, nu sunt cunoscute.

Potrivit serviciilor de spionaj sud-coreene, tatăl soției lui Kim Jong-Un este profesor universitar, iar mama sa medic.

Ea a călătorit în Coreea de Sud în 2005 pentru a încuraja echipele nord-coreene la campionatul de atletism din Asia.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri