„Primul concert” al Arianei Grande în Raqqa. Răzbunarea unui cunoscut actor britanic

Data actualizării: Data publicării:
actor britanic raqqa

Un actor din Manchester care s-a alăturat miliției kurde YPG a fost filmat în timp ce a pus la telefon o melodie a Arianei Grande – artista americană care susținea un concert în Manchester, pe 22 mai, în timpul căruia a fost comis un atentat terorist revendicat de ISIS – ca răzbunare pentru atrocitățile comise de teroriști în orașul sirian Raqqa.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Michael Enright și-a abandonat cariera de la Hollywood și s-a alăturat miliției kurde YPG, care luptă împotriva Statului Islamic. El a fost filmat în timp ce ascultă la telefon o melodie a artistei Ariana Grande în piața centrală din Raqqa, drept răzbunare pentru atentatul din această primăvară, din Manchester, când au murit 23 de oameni și peste 200 au fost răniți.

Actorul spune că teroriștii au venit „în orașul meu și au încercat să-i închidă gura Arianei Grande”, așa că a considerat că muzica artistei trebuie să se audă în orașul eliberat recent de sub controlul ISIS.

El a făcut filmarea chiar în celebra piață Naim, unde ISIS a executat numeroși oameni. Într-un interviul pentru un cotidian kurd, Michael Enright a declarat că a recurs la acest gest pentru că este din Manchester.

Nu i-au închis gura Arianei Grande și nu au închis gura Manchesterului. Ea cânta melodia Bang Bang și știm ce s-a întâmplat. Am venit și am făcut 'bang bang' și ați plecat, ați fugit. Lumina a venit din nou aici (în Raqqa), libertatea se întoarce aici și acum și cântatul. Ariana, e primul tău concert aici”, a mai spus el.

Michael Enright a apărut în filme precum Pirații din Caraibe, alături de Johnny Depp, sau în Old Dogs, alături de Robin Williams și John Travolta. El a renunțat la carieră și s-a alăturat miliției kurde YPG după ce a văzut atrocitățile comise de teroriști la adresa minorității Yazidy din Irak și a execuției jurnalistului James Foley.

Căderea orașului Raqqa reprezintă un moment important în lupta împotriva ISIS. Asta înseamnă că teroriștii nu mai controlează niciun mare oraș. De altfel, a pierdut controlul a aproape 90 la sută din teritoriul ocupat în 2014.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri