Prințul William recunoaște că fiul său este cam gălăgios

Data publicării:
bebe

Prinţul William s-a folosit de vizită pentru a-şi lua şi rămas bun de la localnici şi colegi. El renunţă la aviaţie pentru un post în Londra, tocmai pentru a fi aproape de familia sa.

Prinţul William, aflat la cea de-a doua apariţie publică de la naşterea fiului său, a vorbit despre bebeluşul regal. Ducele de Cambridge a recunoscut că nu este atât de uşor să ai grijă de un nou-născut.

„Este cam gălăgios şi, desigur, tare frumos. Trebuie să recunosc că am crezut că misiunile de căutare şi salvare în Snowdonia erau solicitante din punct de vedere fizic şi psihic, dar să ai grijă de un bebeluş de trei săptămâni este cam tot pe acolo”, a subliniat William.

Luna următoare, ducele de Cambridge va renunţa, oficial, la slujba sa de pilot de căutare şi salvare din Ţara Galilor. În acest context, el le-a mulţumit locanicilor că i-au făcut pe el şi pe soţia sa să se simtă ca acasă. Prinţul William a lucrat ca pilot la baza militară de pe Insula Anglesey din 2010. Ducele de Cambridge a renunţat la aviaţie pentru un post la Londra într-un regiment de elită al cavaleriei. El vrea să fie alături de fiul său, George Louis Alexander şi există presiuni tot mai mari din partea Casei Regale ca să îşi îndeplinească datoriile legate de statutul său de viitor moştenitor al tronului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri