Reacția unui tânăr de 20 de ani care a câștigat 451 de milioane de dolari la loto

Data publicării:
tanar castigator loto shane

Un tânăr în vârstă de 20 de ani din Florida a devenit oficial cel mai norocos bărbat din lume după ce a câștigat 451 de milioane de dolari la loteria Mega Millions, în urmă cu două săptămâni. Independent a aflat cine este tânărul și cum intenționează să-și cheltuiască banii.

castigator
FOTO: Facebook

Shane Missler și-a cumpărat biletul câștigător cu banii pe care îi câștigase anterior la un bilet răzuibil. Numerele câștigătoare au fost alese, la întâmplare, fără să aibă vreo semnificație.

În ciuda șanselor foarte mici de a câștiga, tânărul a declarat că „presimțea” că va avea noroc.

Este al patrulea cel mai mare premiu din istora jocului Mega Millions.

Imediat după ce numerele au fost extrase, tânărul și-a exprimat entuziasmul pe Facebook: „Dumnezeule”, a scris tânărul pe rețeaua de socializare.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

După ce a optat să primească toți banii odată, Shane Missler a primit 282 de milioane de dolari.

Cu toate astea, Shane spune că nu vrea să ia vreo decizie pripită când vine vorba de cheltuieli.

„Am doar 20 de ani, dar sper să-i folosesc pentru a-mi urma pasiunile, pentru a-mi ajuta familia și pentru a face un bine pentru umanitate”, spune tânărul.

„Am făcut un curs intensiv de administrare financiară și mă simt norocos pentru că sunt sănătos și am o întreagă echipă în spatele meu. Intenționez să-mi asigur familia, să ma și distrez, dar și să construiesc o cale spre un succes financiar pe care să o las moștenire”, afirmă Shane.

Numerele care l-au făcut bogat pe tânăr sunt: 28, 30, 39, 59 și 70, iar numărul Mega Ball a fost 10.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri