Rishi Sunak și-a cerut scuze pentru că a purtat o pereche de Adidas Samba: „În apărarea mea, sunt fan”

Data actualizării: Data publicării:
Premierul britanic Rishi Sunak și-a cerut scuze celor care îndrăgesc modelul Samba de la Adidas, după ce a fost fotografiat purtând o pereche
Premierul britanic Rishi Sunak și-a cerut scuze celor care îndrăgesc modelul Samba de la Adidas, după ce a fost fotografiat purtând o pereche. Foto: X

Premierul britanic Rishi Sunak și-a cerut scuze celor care îndrăgesc modelul Samba de la Adidas, după ce a fost fotografiat purtând o pereche. Sunak a fost acuzat că „a distrus credibilitatea” faimoșilor adidași, scrie The Guardian.

Prim-ministrul a spus că poartă haine Adidas „de mulți ani” și că este „fan de multă vreme” al mărcii.

Sunak și-a cerut scuze fanilor Adidas Samba după ce, în cadrul unui interviu, a purtat o pereche, alături de o cămașă albă, pantaloni bleumari și șosete negre.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

După ce au văzut fotografia, mulți internauți su spus că îi vor vinde pantofii sport, pentru că Sunak „le-a distrus aspectul”.

Vorbind la LBC Radio, Sunak a spus: „Îmi cer scuze comunității Samba. Dar, în apărarea mea, aș spune că port pantofi sport Adidas, inclusiv Samba – și alții, de fapt – de mulți, mulți ani. Prima pereche mi-a luat-o fratele meu acum mulți, mulți ani, drept cadou de Crăciun. Nu m-am mai uitat înapoi de atunci. Deci sunt fan de mult timp”.

„Acea pereche [din videoclip] am cumpărat-o, dar am pantofi de sport Adidas de foarte mult timp”, a adăugat el.

Revista britanică GQ a spus că „în încercarea de a se prezenta cât mai tânăr și modern, Rishi Sunak a luat acești adidași „veșnic cool și i-a stricat pentru toată lumea”.

Dar Sunak, care s-a confruntat și cu întrebări cu privire la lungimea pantalonilor săi, a spus că este „intrigat și amuzat de concentrarea oamenilor pe ceea ce port”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri