Româncă de 17 ani dată dispărută, văzută în compania unui bărbat misterios, într-o gară din Anglia. Poliția spune că este „îngrijorată”

Data actualizării: Data publicării:
colaj cu o adolescenta si un barbat surprins de camera de supraveghere
Lidia Lupu, de 17 ani, a fost văzută ultima dată în compania unui bărbat misterios, în gara Preston FOTO: Lancashire Police

Poliția britanică este în alertă și a declanșat o acțiune amplă pentru găsirea unei adolescente românce, în vârstă de 17 ani, dată dispărută de acasă, care a fost văzută ultima dată în compania unui bărbat misterios pe imaginile surprinse de o cameră de supraveghere.

Lidia Lupu a dispărut de acasă sâmbătă, iar a doua zi a fost surprinsă de camerele de supraveghere din gara Preston, în compania unui bărbat necunoscut, urcându-se într-un tren care pleca spre aeroportul din Manchester, potrivit The Independent, care citează Poliția din Lancashire.

Într-un comunicat transmis către ziarele britanice, poliția spune că este „îngrijorată” cu privire la situația ei.

În același comunicat, ofițerii au transmis și semnalmentele fetei: albă, constituție atletică, ochi închiși la culoare și păr vopsit roșu cu șuvițe.

Când a fost văzută ultima dată, Lidia era îmbrăcată cu o jachetă neagră, top alb, pantaloni negri și pantofi sport albi marca Nike.

De asemenea, ofițerii au mai transmis că adolescenta vorbește engleză cu accent românesc.

Lidia a fost văzută ultima dată în persoană sâmbătă, în jurul orei 16.40, în Preston.

Poliția încearcă să afle identitatea bărbatului în compania căruia a fost văzută Lidia și a distribuit o imagine cu el surprinsă de camera de supraveghere.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri