Româncă din Austria înjunghiată de iubitul irakian. Apoi, bărbatul a călcat cu mașina 2 polițiști și le-a furat o armă

Data actualizării: Data publicării:
barbat cu arma in mana langa o masina neagea
O româncă a fost înjunghiată în Austria de iubitul ei irakian FOTO: Digi24

O româncă a fost înjunghiată în Austria de iubitul ei irakian. Bărbatul s-a dus apoi la locul de muncă al femeii, i-a amenințat colegii, a călcat cu mașina doi polițiști, a furat o armă automată și a alergat câteva ore prin Linz, cu forțele de ordine după el.

Irakianul de 41 de ani a intrat peste românca de 42 de ani în casă și a înjunghiat-o în stomac. Cei doi au avut o relație, dar erau despățiți. Pentru atacator nu a contat că în locuință era și fiica femeii.

Irakianul a plecat apoi în fugă din casă. Românca a putut să sune la poliție și la ambulanță, ca să alerteze autoritățile că un bărbat periculos este în libertate. Între timp, agresorul a ajuns la locul de muncă al femeii și a amenințat cu cuțitul un alt bărbat, despre care credea că e un rival în dragoste. Din fericire, nu a agresat pe nimeni.

Poliția austriacă era în alertă și a făcut mai multe filtre prin orașul Linz. Știau că irakianul era cu mașina, dar românca le-a spus greșit despre ce mașină era vorba. Femeia a spus poliției că agresorul a venit cu o dubă albă, dar el conducea un break negru. Când a văzut un filtru de control, bărbatul a intrat cu viteză mare în oamenii legii. Doi polițiști au fost călcați.

Irakianul a luat arma automată de la unul dintre ei și, cu ajutorul ei, a furat o mașină din trafic. O cameră de bord a surpris imagini demne de jocuri video. Agresorul româncei ajunge în fața unui hotel și începe să tragă la întâmplare, dar nu lovește pe nimeni. La un moment dat, rămâne fără gloanțe, iar trupele speciale care erau pe urmele lui intervin și în arestează.

De când a fost înjunghiată românca și până când irakianul a fost arestat, au trecut mai bine de cinci ore.

Femeia de 42 de ani este în stare bună. Rănile ei au fost ușoare. Din nefericire, unul dintre polițiștii călcați cu mașina este în comă, iar celălalt este în stare gravă în spital.

Din arest, irakianul a spus că nu a făcut nimic. El era imigrant și aștepta un răspuns pentru cererea de azil.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri