Românul rănit în atacul din Las Vegas a fost operat

Data actualizării: Data publicării:
Reported Shooting At Mandalay Bay In Las Vegas
Foto: Guliver / gettyImages

Tânărul român rănit grav în atacul armat din Las Vegas a fost operat, a anunțat pe Facebook mama sa. Tânărul locuiește cu familia sa în statul Nevada și se afla în public la concertul de muzică country.

Reported Shooting At Mandalay Bay In Las Vegas
Foto: Guliver / gettyImages

 

Luca a fost operat și este în stare stabilă. Glonțul i-a trecut prin ambii plămâni și a zgâriat o vertebră. Chirurgul a trebuit să-i scoată două treimi din plămânul drept, încă respiră cu ajutorul aparatelor, dar este în viață și își va reveni cu timpul”, a scris pe Facebook mama bărbatului, Carmen Iclodean.

58 de oameni au murit și alți 515 au fost răniți după ce un bărbat a deschis focul asupra participanților la un festival de country music în Las Vegas.

Stephen Paddock, în vârstă de 64 de ani, s-a sinucis după ce a tras în mulțime. Încă nu este cunoscut motivul acestui atac armat, cel mai grav din istoria SUA, în ceea ce privește bilanțul.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri