Rusia anulează zborurile din Republica Moldova

Data publicării:
airmoldova democracy

 

Potrivit companiei Air Moldova, Moscova a anulat permisiunea de zbor. De aceea, compania aeriană din Republica Moldova a fost nevoită să introducă schimbări în orarul de zbor, iar prețul biletelor neutilizate va fi returnat.

Compania „Air Moldova” a anunţat vineri dimineaţă anularea curselor 9U173 şi 9U174 de la Moscova spre Chişinău şi de la Chişinău spre Moscova pentru vineri, 27 iunie, în urma ridicării permisiunii de zbor din partea autorităţilor aviatice ale Federaţiei Ruse, relatează portalul Democracy.md

Astfel, cu câteva ore înainte de decolarea cursei spre Moscova din Chişinău, preconizată pentru ora 7:00, autorităţile aviatice ale Federaţiei Ruse au anunţat că nu permit operarea zborului fără, însă, a oferi vreo explicaţie, relevă portalul Democracy.md.

În aceste condiţii, compania Air Moldova a fost nevoită să se conformeze şi să opereze modificări în orarul de zbor, prin anularea curselor Chişinău-Moscova şi Moscova-Chişinău pentru data de 27 iunie, se menţionează într-un comunicat al companiei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri