Șase cadavre ciuruite de gloanțe descoperite în deșertul Mojave, într-o scenă care pare desprinsă din „No country for Old Men”

Data actualizării: Data publicării:
mojave
Pe lângă cele 6 cadavre au fost găsite și două mașini ciuruite. Captură foto: X/Twitter/KTLA-TV

Cadavrele a șase persoane, care aveau urme de împușcături, au fost descoperite joi în deșertul Mojave, sudul Californiei, o imagine izbitor de asemănătoare cu o scenă din filmul de Oscar „Nu există țară pentru bătrâni”/„No Country for Old Men”, informează Sky News.

În urma unui apel la numărul de urgență, polițiștii americani au descoperit cadavrele marți seara, într-o regiune izolată de deșert, de-a lungul autostrăzii 396, în apropiere de localitatea El Mirage, la circa 100 de kilometri nord-est de Los Angeles, a declarat Mara Rodriguez, purtător de cuvânt al Departamentului Șerifului din comitatul San Bernandino.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

La locul crimei au fost găsite și două mașini abandonate - un SUV albastru și o dubă albă. Conform presei locale, mașina SUV era ciuruită de gloanțe, iar în interiorul ei polițiștii au descoperit unul din cele șase cadavre.

Din imaginile aeriene difuzate de postul local de televiziune KTLA-TV pot fi văzute trupurile însângerate ale celor uciși, înconjurate de etichetele folosite de criminaliști pentru identificarea probelor și tuburi de cartușe trase. O parte din victime erau incinerate, conform postului de televiziune, care a precizat că nu a difuzat respectivele imagini deoarece acestea erau prea „dure”.

Poliția locală nu a oferit niciun fel de informații despre identitatea celor uciși. Până în prezent nu a fost arestată nicio persoană, iar poliția nu a oferit nicio explicație legată de circumstanțele în care cele șase persoane au fost ucise. 

Editor : Mihnea Lazăr

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri