Scandal după ce patronul unei firme de servicii medicale a lăsat însărcinate trei angajate în 10 luni, în Italia

Data actualizării: Data publicării:
femei insarcinate completand fise
Patronul unei firme de servicii medicale a lăsat însărcinate trei angajate în 10 luni, în Italia FOTO: Getty Images

Patronul unei firme de servicii medicale din Frosinone, Italia, este în centrul unui scandal imens, după ce ar fi lăsat însărcinate trei angajate în mai puțin de un an. Cel puțin una din ele s-a adresat instanței de judecată pentru a-l determina pe bărbat să recunoască paternitatea copilului.

Mario S., 32 de ani, patronul unei firme de transport și îngrijire pacienți, este acuzat că într-un interval de 10 luni a lăsat însărcinate trei angajate, dar el nu recunoaște nimic. Cel puțin una din ele s-a adresat instanței de judecată, iar pe data de 21 septembrie bărbatul va trebui să se prezinte la procesul de recunoaștere a paternității în cazul primul născut, potrivit Corriere della Sera.

Potrivit sursei citate, firma lui Mario S. are 30 de angajați în trei puncte diferite de lucru - Atina, Roma și Campoli - majoritatea fiind femei. Anul trecut, în luna februarie, a început o relație cu una din angajate. Cei doi s-au mutat împreună în foarte scurt timp, iar după 3 luni femeia a rămas însărcinată.

Problemele în cuplu au început să apară în scurt timp, după ce femeia a început să aibă probleme cu sarcina și i-a spus partenerului de viață și șefului ei că ar vrea să rămână o perioadă acasă pentru a nu compromite sănătatea copilului. Au apărut neînțelegeri și certuri iar în august tânăra s-a hotărât să se întoarcă la părinții ei. La început, Marco a asigurat-o că orice s-ar întâmpla între ei, el va avea grijă de copil, dar și-a uitat promisiunea imediat.

Între timp, bărbatul a început o altă relație romantică și a lăsat însărcinată o a doua angajată.

În ianuarie 2023 s-a născut primul copil, iar cel de-al doilea se va naște în iunie. În timp ce Marco încerca să lase impresia că este implicat în relația cu cea de-a doua femeie, o a treia angajată a anunțat că este și ea însărcinată, având și ea o relație cu patronul. Copilul ei urmează să vină pe lume în luna octombrie.

„Sper că această persoană să își asume responsabilitățile de tată. Sunt cel puțin două mame singure, sperând că va rămâne măcar cu una. Și în curând vor fi trei frați vitregi, născuți la câteva luni distanță, cu același tată”, a declarat prima femeie pentru Corriere. Ea le avertizează pe celelalte două să „nu se lase păcălite”.

Tribunalul Cassino a demarat procedura de recunoaștere a paternității în cazul primului născut, în urma reclamației înaintate de prima femeie prin avocatul ei.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri