Un tânăr care și-a anunțat patronul că demisionează a fost găsit decapitat și aruncat în mare, în Italia

Data actualizării: Data publicării:
tanar-ucis
Tânăr ucis și decapitat în Italia după ce și-a anunțat patronul că pleacă să lucreze în altă parte FOTO: Corriere

Doi bărbați de origine egipteană au fost reținuți în Italia, la Genova, fiind suspectați că l-au ucis, l-au decapitat și l-au aruncat în mare pe Mahmoud Sayed Mohamed Abdalla, de 19 ani, de asemenea, egiptean. Anchetatorii au aflat că tânărul omorât a lucrat la frizeria unui din reținuți, dar și-a anunțat patronul că voia să plece și să lucreze în altă parte.

Procurorul Daniela Pischetola a decis ca Abdelwahab Ahmed Gamal Kamel și Mohamed Ali Abdelghani, patronul respectiv un angajat al frizeriei, să fie reținuți sub acuzația de omor, după un interogatoriu care a durat o noapte întreagă.

Mahmoud a fost ucis în noaptea de 23 spre 24 iulie și aruncat în mare. Trupul său, decapitat și cu mâinile tăiate, a fost găsit în apele din fața portului Santa Margherita Ligure.

Anchetatorii au stabilit că a fost ucis după o dispută pe care a avut-o cu angajatorul său, declanșată de faptul că băiatul dorea să părăsească frizeria din Chiavari unde lucra ca să muncească în altă parte, potrivit ANSA.

Abdelwahab Ahmed Gamal Kamel, de 26 de ani, care locuiește la Genova și Mohamed Ali Abdelghani Ali, de 27 de ani, care locuiește în Chiavari, au fost acuzați de omor calificat.

Potrivit anchetatorilor, tânărul de 19 ani a fost înjunghiat mortal, cadavrul său a fost pus într-o valiză și a fost transportat cu taxiul până în locul în care a fost aruncat. Trupul ar fi fost dezmembrat pe plajă, iar rămășițele au fost aruncate în mare.

În timpul interogatoriului, cei doi suspecți s-au acuzat reciproc de mutilarea cadavrului.

Abdelwahab Ahmed Gamal Kamel, patronul frizeriei, i-a spus unuia dintre angajați că Mahmoud a murit, dar asta înainte ca trupul mutilat să fie găsit. Mărturia angajatului a fost considerată drept „semnificativă” de către anchetatori, care au urmat această pistă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri