Un american şi-a cerut în căsătorie iubita, sub apă, în Tanzania. După câteva minute a murit fulgerător

Data actualizării: Data publicării:
cuplu tanzania

Un bărbat din Louisiana s-a înecat imediat după ce a cerut-o în căsătorie sub apă, într-un mod inedit, pe iubita sa. Cuplul era în vacanță în Tanzania.

Steven Weber și Kenesha Antoine erau în vacanţă pe insula Pemba, relatează CNN, fiind cazaţi într-o cabină de lemn cu un dormitor scufundat în ocean, în largul coastei de est a Africii.

Weber şi-a propus să o ceară în căsătorie pe iubita lui, într-un mod inedit. A înotat sub apă şi i-a arătat tinerei, la fereastra dormitorului, un bilet aflat într-o pungă de plastic transparentă pe care scria: „Nu pot să-mi țin respirația suficient de mult ca să-ți spun tot ce iubesc la tine. DAR .. Iubesc totul. În fiecare zi te iubesc din ce în ce mai mult. Te rog să fii soţia mea. Te căsătoreşti cu mine?".

Tânărul nu a mai reușit să iasă la suprafață, a povestit Kenesha Antoine într-o postare ulterioară pe Facebook. "Nu ai ieșit niciodată din acele adâncimi, așa că nu ai apucat niciodată să-mi auzi răspunsul:„ Da! Da! De un milion de ori, da, mă voi căsători cu tine !!",a  scris ea.

„Nu am ajuns niciodată să ne îmbrățișăm și să sărbătorim începutul noii etape din viaţa noastră împreună, întrucât cea mai bună zi a vieții noastre s-a transformat în cea mai rea, în cea mai crudă întorsătură a sorţii. Voi încerca să mă liniștesc prin faptul că ne-am bucurat de cele mai uimitoare experiențe şi că amândoi am fost atât de fericiți și atât de plini de emoție în ultimele noastre momente petrecute împreună.", a continuat tânăra.

Oficialii staţiunii unde a fost cazat cuplul a emis o declarație sâmbătă, confirmând decesul şi transmiţând condoleanţe familiei şi prietenilor celor afectaţi..

Departamentul de Stat a confirmat că un turist american a murit în Tanzania, dar nu a oferit alte detalii. "Suntem pregătiți să oferim toată asistența consulară adecvată", a declarat Departamentul de Stat.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Sursa: CNN

Redactare G.M.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri