Un bărbat a plătit 150 de dolari să se joace cu un leopard negru aflat în cuşcă. Leopardul a fost de altă părere

Data actualizării: Data publicării:
Leopard negru sau panteră neagră
Foto: Profimedia Images

Un bărbat din Florida a fost mutilat de un leopard negru (panteră neagră), după ce plătise 150 de dolari pentru a beneficia de o „experienţă completă” cu animalul în cuşcă, care să includă joaca, realizarea de poze şi mângâiatul pe burtă al leopardului, informează CBS News.

O organizaţie guvernamentală l-a acuzat pe proprietarul animalului de deţinere de animale în condiţii improprii şi de faptul că a permis contactul unei persoane cu un animal extrem de periculos.

Dwight Turner, în vârstă de 50 de ani, care a fost grav rănit de leopard, a spus că nu-l va da în judecată pe proprietar.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Incidentul s-a produs pe 31 august. Dwight Turner i-a cerut lui Michael Poggi, proprietarul leopardului, să se poată juca cu animalul şi să-şi facă poze. Pentru aceasta, i-a oferit lui Michael 150 de dolari.

După ce Michael a descuiat uşa cuştii unde se afla leopardul, Dwight a intrat înăuntru şi s-a aşezat pe o bancă.

Leopardul l-a atacat însă aproape instantaneu, muşcându-l pe bărbat de cap şi de ureche.

Rănile au fost atât de severe încât bărbatul a rămas fără scalp şi fără o jumătate de ureche şi a avut nevoie de mai multe intervenţii chirurgicale.

Editor : M.L.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri