Un bărbat a rămas blocat în toaleta avionului pe toată durata zborului. La aterizare, era în „stare de șoc”

Data publicării:
Avion SpiceJet / toaletă în avion
Însoțitoarea de bord a comunicat cu pasagerul printr-un bilet pe care l-a strecurat pe sub ușa toaletei. Colaj foto: Profimedia Images

Un pasager aflat la bordul unui avion care circula pe o rută internă din India a rămas blocat în toaleta avionului timp de mai bine de o oră după ce ușa s-a defectat în timpul zborului, scrie BBC.

Bărbatul era la bordul unui avion al SpiceJet care efectua zborul Mumbai – Bengaluru, o călătorie de o oră și 45 de minute, când a rămas blocat în micuța toaletă cu care este dotată aeronava companiei private.

Bărbatul a fost salvat din toaletă abia după aterizarea avionului la Bengaluru.

SpiceJet și-a cerut scuze pentru situația creată. „În timpul călătoriei, echipajul nostru i-a oferit asistență și îndrumare pasagerului. După aterizare, un inginer a deschis ușa toaletei și pasagerul a primit imediat sprijin medical”, a declarat un purtător de cuvânt al companiei, precizând că pasagerului îi va fi restituit prețul întreg al călătoriei.

Compania aeriană a refuzat să ofere mai multe detalii despre pasager, dar un ziar a raportat că bărbatul era în „stare de șoc”.

„Săracul om a zburat de la Mumbai la Bengaluru înăuntrul toaletei și, în mod șocant, a aterizat blocat fiind înăuntrul toaletei”, a spus un oficial al aeroportului din Bengaluru pentru Times of India.

Oficialul a adăugat că echipajul a încercat de mai multe ori să deschidă ușa, dar fără succes. O însoțitoare de bord i-a strecurat un bilet prin care îi cerea pasagerului să rămână cât mai calm.

„Domnule, am încercat tot ce am putut că să deschidem ușa... nu vă panicați. Vom ateriza în câteva minute așa că vă rugăm să închideți capacul closetului și să vă așezați pe el în siguranță. De îndată ce ușa principală este deschisă, va veni inginerul”, scria pe bilet.

Editor : Raul Nețoiu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri