O femeie a retezat cu dinții limba unui bărbat care nu a vrut să o asculte

Data actualizării: Data publicării:
NEW YORK, NY - JUNE 10: A police car is parked at a crime scene where three people were shot on June 10, 2015 in the Gowanus area of the Brooklyn Borough of New York City. In an effort to combat the rise in murders and shootings, hundreds of additional New York City Police Officers will begin walking city streets as part of an aggressive NYPD initiative called "Summer All Out." About 330 officers will be taken off of administrative duty to patrol the streets in some of the city's most violent neighborhoods. (Photo by Spencer Platt/Getty Images)
Foto: arhivă GettyImages

Un bărbat din orașul american Detroit se află în spital, după ce femeia cu care se săruta i-a retezat o parte din limbă, informează CNN.

Potrivit procuraturii din Comitatul Macomb, statul Michigan, Youlette Wedgeworth (52 de ani) era implicată într-un sărut consensual cu bărbatul spitalizat, iar acesta nu a respectat dorința ei de a nu își folosi limba. În acel moment, femeia i-a retezat vârful limbii printr-o mușcătură.

Youlette Wedgeworth nu a putut fi contactată de CNN.

Poliția a răspuns unui apel și l-a găsit pe bărbat sângerând, iar aproximativ 2,5 centimetri din limbă îi lipseau. Bucata lipsă a fost recuperată de agenți din apartamentul bărbatului și acesta a fost transportat la spital.

Youlette Wedgeworth a fost reținută fără să se împotrivească și a fost acuzată de atac deosebit de grav, un delict care se pedepsește cu până la un an de închisoare și o amendă de 1000 de dolari.

Editor web: V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri