Un bărbat a sunat la 911 strigând că este atacat de un urs și că o să moară. De fapt, era beat și voia să fie scos din pădure

Data publicării:
urs brun pe un camp cu flori galbene
Un bărbat din statul american Virginia de Vest a sunat la 911 a spus că este atacat de un urs. Foto: Profimedia

Un bărbat din statul american Virginia de Vest a sunat la 911 și a spus că este atacat de un urs și că alți urși îl înconjoară. Bărbatul de 46 de ani din Ohio țipa că o să moară. Zeci de polițiști și pompieri l-au căutat timp de două ore și l-au găsit nevătămat și beat: pur și simplu voia să fie scos din pădure, relatează Business Insider.

Incidentul a avut loc în 22 septembrie, când operatorii de la serviciul de urgență au vorbit cu un bărbat care spunea că este rănit și blocat în pădure. Bărbatul țipa: „vă rog, ajutați-mă!” și spunea că este atacat de un urs. El susținea că rătăcește de zile întregi prin pădure, că nu mai are baterie la telefon, că urșii îl înconjoară și că va muri.

A urmat o mobilizare uriașă în căutarea bărbatului – polițiști, pompieri și personal medical au fost trimiși în zonă pentru a-l salva. A fost mobilizat și un elicopter.

În discuții ulterioare cu operatorii de la 911, bărbatul susținea că e rănit la cap, că sângerează și că este înconjurat de urși.

După două ore de căutări dificile, bărbatul a fost găsit. Spre uimirea tuturor, a refuzat orice îngrijiri medicale și a spus că „voia doar să fie scos din pădure”.

„Bărbatul nu sângera și nu părea să aibă răni vizibile. Era extrem de beat” și a spus că „îi pare rău” că i-a făcut pe salvatori să-și piardă timpul, „dar că trebuia să iasă din pădure”, potrivit polițiștilor.

Bărbatul este acum acuzat că a raportat un incident fals de urgență. El riscă o amendă de 500 de dolari sau chiar o pedeapsă de 6 luni de închisoare.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri