Un bărbat din China s-a trezit în mod misterios multimilionar de Crăciun, dar numai pentru o zi. „Ce fel de test e ăsta? Psihologic?"

Data actualizării: Data publicării:
Online business fintech concept.
Un bărbat din China s-a trezit de Crăciun că peste noapte i-au apărut 15,6 milioane de dolari în contul aplicației de trading. Foto: Profimedia Images

Un bărbat din China a descoperit de Crăciun că a devenit, în mod misterios, peste noapte, milionar, după ce un test de sistem pentru aplicația sa de tranzacții financiare i-a vărsat 15,6 milioane de dolari în cont, transmite Insider.

Bărbatul, identificat doar după numele său de familie – Long, a realizat la ora 14:30 în ziua de Crăciun că activele sale s-au ridicat cu 100 de milioane de renminbi (15,6 milioane de dolari), a relatat postul CCTV Finance.

Long, care trăiește în provincia de sud-vest Guizhou, a spus că în mod regulat se ocupă de acțiuni, însă până acum a investit doar în jur de 940 de dolari prin aplicația de trading Changjiang Securities E-Stock.

Fericit de întâmplare, Long a trimis capturi de ecran cu portofoliul său către prieteni.

Însă noua sa bogăție de-abia a ținut o zi. La scurt timp după ce a primit banii, întregul sold din cont a dispărut – inclusiv cei 940 de dolari pe care i-a investit.

Serviciul de clienți al Changjiang Securities l-a informat că avuția se datora unui test de sistem care avusese loc în weekend și că banii i-au fost luați din cont. Compania a mai spus că fondurile pe care le investise inițial vor fi returnate în următoarele câteva zile, potrivit CCTV Finance, citat de Insider.

„I-am spus: Pentru aceste câteva minute, poți fi un multimilionar”, Ou, un prieten de-al lui Long, a declarat pentru postul TV.

Scurta îmbogățire a lui Long a atras atenția în China, postările despre povestea sa incredibilă acumulând aproape 170 de milioane de vizualizări pe rețeaua socială Weibo.

„Cel puțin poate spune că a fost măcar o dată multimilionar în viața lui”, a comentat un utilizator în legătură cu reportajul despre Long.

„Ce fel de test e ăsta? Un test psihologic?”, a mai scris un utilizator.

Editor : A.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri