Un bărbat din India a ucis 14 membri ai familiei, după care s-a sinucis

Data publicării:
Cutit atac injunghiere - Guliver GettyImages

Foto: Gulliver/GettyImages 

Faptele s-au produs sâmbătă seară, după o reuniune de familie la Thane, la 32 de kilometri de Mumbai.

„Hasnin Anwar Warekar s-a sinucis după ce a tăiat gâtul altor membri ai familiei, inclusiv părinților săi”, a declarat pentru AFP Gajanan Laxman Kabdule, purtătorul de cuvânt al poliției din Thane.

Unică supraviețuitoare a familiei, o soră a bărbatului a fost spitalizată după ce vecinii, auzind-o strigând după ajutor, ar fi alertat poliția.

„Nu am putut să o interogăm încă pe sora de 21 de ani a agresorului, singura supraviețuitoare, care a fost spitalizată și este profund traumatizată”, a declarat Kabdule.

Conform presei locale, Warekar ar fi pus sedative în mâncare înainte de a comite crimele.

„Primele indicii lasă de înțeles că suspectul a încuiat toate ușile casei și i-a asasinat pe membrii familiei în timp ce aceștia dormeau, folosind un cuțit care a fost găsit în apropierea sa”, a precizat pentru cotidianul Indian Express un reprezentant al poliției locale, Ashutosh Dumbre.

Purtătorul de cuvânt al poliției din Thane a spus că anchetatorii așteaptă rezultatele analizei pentru a putea spune dacă victimele au fost sedate. Desfășurarea faptelor și mobilul crimelor nu sunt clare deocamdată.

Agenția Press Trust of India afirmă că la originea crimelor s-ar afla o dispută imobiliară. Dumbre a precizat pentru Indian Express că primele investigații nu permit încă explicarea acestor crime. Potrivit Indian Express, presupusul criminal ar fi un contabil.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri