Un bărbat din SUA care și-a costumat fiul în Hitler de Halloween, șocat de criticile primite pe internet

Data publicării:
Untitled
Foto: Reddit

Un bărbat din Kentucky, SUA, se află în centrul unui val de critici în mediul online, după ce și-a îmbrăcat fiul de 5 ani într-un costum controversat de Halloween. Părintele s-a arătat șocat de reacțiile oamenilor, după ce a  postat imaginea pe rețetele de socializare.

Untitled
Foto: Reddit

Fotografia îl înfățișează pe băiat costumat în Adolf Hitler, în timp ce tatăl acestuia a ales o uniformă militară nazistă.

Bryan Goldbach a primit numeroase critici de la apropiați sau simpli prieteni de pe rețelele de socializare, care i-au spus că alegerea făcută este una de prost gust. Bărbatul se apără însă și spune că a ales costumele pentru că îi place istoria. Acesta a declarat că nu s-a așteptat ca alegerea sa să stârnească controverse și a cerut scuze pentru gestul său.

„Nu încercam să transmit niciun mesaj și nici să-mi pun copilul într-o poziție delicată. A fost o alegere nefericită. Vreau ca oamenii să știe că îmi pare rău. Cred că a fost de prost gust ca eu și copilul meu să purtăm costumele. Nu m-am gândit”, a declarat bărbatul, potrivit Newsweek.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri