Un bărbat s-a dat de gol că a omorât două fete în timp ce vorbea la telefon cu soția lui

Data actualizării: Data publicării:
barbat cu barba carunta in haine portocalii
Un bărbat s-a dat de gol că a omorât două fete în timp ce vorbea la telefon cu soția lui FOTO: Indiana State Police

Un bărbat din Indiana, SUA, suspectat de uciderea a două adolescente, a mărturisit de mai multe ori crimele într-o convorbire telefonică pe care a avut-o cu soția lui, în timp ce se afla în arest.

Richard Matthew Allen i-ar fi spus la telefon soției lui, Kathy Allen, pe data de 3 aprilie, că le-a omorât pe Abigail Williams, de 13 ani, și pe Liberty German, de 14 ani. Cadavrele celor două fete au fost găsite pe 14 februarie 2017, la marginea orașului lor natal, Delphi, Indiana, la 97 de kilometri de Indianapolis, relatează The Independent.

Un judecător a aprobat săptămâna aceasta admiterea stenogramelor ca probe la dosarul celor două crime.

„Anchetatorii au transcris apelul telefonic, iar discuția confirmă că Richard Allen recunoaște că le-a ucis pe Abigail Williams și Liberty German”, se arată în documentul depus de procurorla dosar. „Recunoaște chiar de mai multe ori în cadrul convorbirii telefonice că a săvârșit infracțiunile. Soția lui, Kathy Allen, a încheiat brusc apelul telefonic.”

Allen a fost arestat în octombrie 2022 în cazul celor două crime, la mai bine de 5 ani după descoperirea celor două cadavre. În februarie 2017, fetele fuseseră lăsate de o rudă pe un traseu de drumeții, iar cadavrele lor au fost găsite a doua zi într-o zonă accidentată, împădurită, lângă traseul respectiv.

Convorbirea cu soția, în care el își recunoaște crimele, este o probă esențială la dosar, care a schimbat cursul anchetei. Cu această nouă probă bărbatul va putea fi judecat pentru crime. Acum, avocații lui Allen încearcă să convingă instanța că acesta nu este în deplinătatea facultăților mintale și că în luna noiembrie ar fi fost abuzat în arest.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri