Un bărbat suspectat de uciderea unei femei a intrat în direct la televizor și a mărturisit o altă crimă

Data actualizării: Data publicării:
TV-Studio

Un bărbat indian a mărturisit la televizor, în direct, că și-a ucis prietena, informează BBC.

Maninder Singh, în vârstă de 27 de ani, s-a dus la postul TV News 18 din orașul Chandigarh și i-a spus unui cameraman că vrea să facă "o mărturisire".

Bărbatul a fost condus într-un studio, iar mărturisirea lui a fost transmisă în direct la televizor. Poliția a sosit la fața locului și l-a arestat în sediul postului TV.

În timpul mărturisirii sale, Singh i-a spus unui prezentator că a ucisă pe prietena sa, Kaur, pentru că negocierile privind căsătoria lor cu familia femeii au eșuat.

Bărbatul a adăugat că a venit la televizune să mărturisească ce a făcut pentru că poliția îi hărtuia familia de când corpul femeii a fost descoperit într-o cameră de hotel, pe 30 decembrie. Maninder Singh s-a ascuns de către poliție încă de atunci.

Neha Yadav, un oficial al poliției din Chandigarh, a declarat pentru BBC că bărbatul s-a dus la televizune pentru a atrage simpatie din partea publicului, dar și în speranța că un avocat va vedea povestea și va dori să-l reprezinte, el neavând bani pentru a angaja un avocat.

Maninder Singh a spus că familia prieteni sale a respins ideea de căsătorie, întrucât el provenea dintr-o altă castă.

Poliția locală a mai anunțat că Maninder Singh este suspect și de uciderea unei alte femei în statul vecin Haryana. El fusese eliberat pe cauțiune pe durata investigației.

Editor web: Vlad Mironescu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri