Au aruncat, din greșeală, un inel de logodnă cu diamant uriaș și l-au căutat apoi în 30 de tone de gunoaie

Data actualizării: Data publicării:
gunoi
Sursă foto: Stonnington City Council

Doi tineri din Australia au aruncat la gunoi inelul de logodnă cu un diamant uriaş. Când au realizat greşeala comisă, cei doi au fost nevoiţi să răscolească printre mormanele de gunoi din centrul de colectare.

Cei doi îşi renovau locuinţa din Melbourne, iar gunoiul l-au transportat la staţia de colectare din orașul Stonnington, scrie CNN. Când au realizat, au sunat la centru însă li s-a spus să revină a doua zi. Cei doi s-au întors la 4 dimineaţa şi au început să scormonească prin gunoaie în căutarea cutiuţei de bijuterii.

Din fericire, cei doi, ajutaţi de angajaţi, au reuşit să găsească cutia în cele 30 de tone de gunoi care urma să fie selectat spre reciclare.

Jim Carden, purtătorul de cuvânt al Consiliului Local, a declarat că această întâmplare poate fi considerată „un miracol de Crăciun”, lăudându-i şi pe cei care au dat o mână de ajutor tânărului cuplu.

„Suntem încântaţi că am reuşit să salvăm ceea ce am înţeles că este un obiect foarte valoros, atât din punct de vedere material cât şi sentimental”, a mai adăugat oficialul.

„Angajaţii noştri sunt antrenaţi să lucreze într-un mediu dificil şi riscant şi nu le dăm voie cetăţenilor să scormonească fără niciun motiv prin gunoi din cauza materialelor periculoase şi din cauza maşinăriilor folosite în centru”.

Editor: I.I. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri