Un înalt comandant din Gărzile Revoluționare Iraniene ar fi fost ucis la frontiera dintre Irak și Siria

Data actualizării: Data publicării:
Un înalt comandant din Gărzile Revoluționare Iraniene ar fi fost ucis la frontiera dintre Irak și Siria
Un înalt comandant din Gărzile Revoluționare Iraniene ar fi fost ucis la frontiera dintre Irak și Siria. Sursa: captură Digi24

Iranul mai primește o lovitură. La câteva zile după asasinarea șefului programului nuclear, un înalt comandant din Gărzile Revoluționare Iraniene a fost ucis în timpul unui raid aerian.

Potrivit mai multor surse, o dronă a deschis focul asupra mașinii în care se afla Muslim Shahdan, undeva la frontiera dintre Irak și Siria. Deocamdată nu se stie cine se află în spatele atacului.

Uciderea comandantului s-a produs la câteva ore după ce liderii regimului de la Teheran juraseră că se vor răzbuna pentru asasinarea șefului programului nuclear iranian.

Purtătorul de cuvânt al ministerului iranian de externe a declarat însă că nu a primit rapoarte despre presupusa ucidere a lui Shahdan.

În acest context, tensiunile din zonă sunt în creștere. În timp ce parlamentarii iranieni au strigat „Moarte Americii si Israelului”, Pentagonul a decis să murte portavionul USS Nimitz în Golful Persic. De asemenea, în zonă au fost trimise mai multe bombardiere B-52.

Editor : Monica Bonea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri