Un italian și-a torturat și omorât soția și doi copii într-un ritual de exorcizare. În casă, polițiștii au descoperit scene terifiante

Data actualizării: Data publicării:
mire si mireasa
Un bărbat din Italia, regiunea Palermo, a fost arestat weekendul trecut, fiind acuzat că și-a ucis soția și doi copii într-un ritual de exorcizare FOTO: L'Unita

Un bărbat din Italia, regiunea Palermo, a fost arestat weekendul trecut, fiind acuzat că și-a ucis soția și doi copii într-un ritual de exorcizare. O fată de 17 ani - cel de-al treilea copil al cuplului - a fost găsită în viață, dar într-o stare confuză, anchetatorii suspectând că aceasta fusese drogată de către tată, fanatic religios.

Giovanni Barreca, un zidar în vârstă de 54 de ani, a sunat la poliție în weekend și a spus: „Mi-am omorât familia, vă aștept la Casteldaccia, veniți să mă luați”, potrivit L'Unita.

Dar anchetatorii care au ajuns acasă la el nu se așteptau la o scenă atât de macabră. Bărbatul își torturase și omorâse soția, Angela Salamone, și cei doi fii, Kevin și Emanuel, de 15 și 5 ani. A încendiat trupul femeii și l-a îngropat superficial, sub câțiva centimetri de pământ, în grădina casei. Cadavrele celor doi băieți au fost găsite în casă, în camerelor lor, întinse pe pat, cu urme de lanțuri. Fata de 17 ani a fost găsită într-o altă încăpere a casei cu două etaje.

În interiorul locuinței s-au găsit mai multe dovezi că cele trei victime au fost supuse unui ritual de exorcizare și se pare că acest lucru a fost confirmat și de Giovanni Barreca, care a spus în timpul audierii că soția și fiii lui erau posedați de diavol.

Alte două persoane au fost arestate în acest caz pentru complicitate, însă anchetatorii nu au spus cine sunt sau cum au contribuit la faptele șocante.

Barreca și soția lui care era cu 13 ani mai tânără mai aveau împreună și o fiică de 17 ani, despre care anchetatorii cred că ar fi fost martoră la crime. A fost și ea găsită în casă, într-o stare confuză.

Din primele cercetări s-a stabilit că Barreca și soția sa frecventaseră o perioadă o biserică evanghelică, iar el devenise fanatic religios.

Crimele ar fi fost comise cu câteva zile înainte ca bărbatul să sune la poliție.

La audieri, bărbatul și-a justificat faptele spunând că „era un diavol în casă”. Analizând probele de la fața locului și analizând lista de convorbiri telefonice, s-a ajuns la concluzia că Barreca ar fi urmat ritualurile de exorcizare cu ajutorul altor persoane care aveau aceleași convingeri religioase ca și el. Două persoane au fost arestate și nu este exclus ca în zilele următoare să fie puse sub acuzare și alte persoane.

Fiica bărbatului a fost dusă la spital, după care urmează să fie transferată într-o instituție specializată. Potrivit sursei citate, și ea le-a spus polițiștilor că tatăl ei a făcut o „exorcizare pentru a alunga diavolul”.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri