Un mire a murit în timpul petrecerii de logodnă, după ce a căzut și s-a tăiat la gât

Data actualizării: Data publicării:
liam
Foto: X/Adelaidenews2

Un bărbat din Marea Britanie, care a emigrat în Australia pentru a deveni ofițer de poliție, a murit după ce a căzut și s-a tăiat la gât în timpul petrecerii pentru logodna sa, relatează BBC

Liam Trimmer, în vârstă de 29 de ani, și-a tăiat o arteră carotidă în urma unui accident petrecut duminică la locuința sa din Australia de Vest (WA).

Deși cei dragi au încercat să îl resusciteze, Liam a murit cu puțin timp înainte de sosirea paramedicilor, au declarat autoritățile.

Colegii au declarat că tânărul era un „ofițer extraordinar” care „iubea să-și ajute comunitatea”.

„Acesta este un moment foarte greu pentru poliția din Australia de Vest”, a declarat luni comisarul Col Blanch presei locale. „S-a încercat totul pentru salvarea lui, dar nu a fost să fie și știu că toți cei care au fost implicați sunt foarte supărați în acest moment. Cred că își doresc să se trezească din acest coșmar”, a declarat acesta pentru 9News Perth.

Poliția nu a oferit mai multe detalii despre accident, precizând că un medic legist va face mai multe investigații.

Arterele carotide, situate pe ambele părți ale gâtului,  sunt vase importante care asigură alimentarea cu sânge a creierului.

Ministerul britanic de Externe a declarat pentru BBC că personalul său din orașul Perth a intrat în contact cu poliția din WA.

Liam se mutase din Marea Britanie în Australia în 2013 pentru a se alătura forțelor de poliție.

După ce a absolvit cursurile academiei în 2017, s-a mutat la Kalgoorlie, la aproximativ 600 km la est de Perth, și a lucrat în cadrul unităților de combatere a infracțiunilor și de răspuns tactic.

Presa locală l-a descris ca fiind un „model” pentru forțele de poliție, care a încurajat alți tineri cetățeni britanici să se mute în WA, făcând referire la apariția acestuia în serialul BBC Wanted Down Under, care explorează viețile viitorilor migranți.

Sindicatul poliției din stat și-a prezentat, de asemenea, condoleanțele.

Editor : C.L.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri