Un mire s-a prăbușit și a murit după ce a spus „Da”. Soția lui e în stare de șoc: „S-a căsătorit și a rămas văduvă în 10 minute”

Data actualizării: Data publicării:
un mire ii pune inelul pe deget miresei
Un mire s-a prăbușit și a murit după ce a spus „Da” FOTO: Getty Images

O nuntă din Nebraska, SUA, s-a transformat într-o tragedie după ce mirele s-a prăbușit chiar în timpul ceremoniei și ulterior a murit la spital.

Johnnie Mae Dennis și Toraze Davis tocmai își rostiseră jurămintele și se pregăteau pentru o sesiune foto, când bărbatul, în vârstă de 48 de ani, s-a prăbușit inconștient. A fost dus de urgență la spital, unde medicii i-au descoperit un cheag de sânge. Din păcate, nu au putut să-l salveze, iar Davis a murit, potrivit The Independent.

„A fost cea mai fericită zi din viața lui Toraze. Zâmbea încontinuu și vedeam cât de fericit era. Pur și simplu era cea mai frumoasă zi din viața lui”, a declarat Monica Miller, o prietenă a cuplului, pentru un post de televiziune din Omaha.

Tot ea a creat și pagină pe GoFundMe, un site de donații, pentru a ajuta la acoperirea cheltuielilor de înmormântare.

„Johnnie Mae și Toraze plănuiau să-și trăiască restul vieții împreună. Din păcate, Toraze și-a dat ultima suflare la scurt timp după ce a spus „Da”... După cum știți, Johnnie Mae îi ajută întotdeauna pe alții. Este momentul nostru să o ajutăm și noi pe ea”, se spune în anunțul de pe GoFundMe.

Rudele și prietenii s-au adunat în jurul miresei care este în stare de șoc după ce i s-a întâmplat.

„Într-o secundă. S-a întâmplat într-o secundă. S-a căsătorit și a rămas văduvă în doar 10 minute”, a declarat Jewel Roberson, prieten al celor doi miri.

Toraze Davis, care a deținut o funcție de conducere la un centru de îngrijire a persoanelor cu dizabilități, va fi înmormântat pe 5 iulie.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri