Un pacient și-a omorât cardiologul în cabinet, pentru că nu voia să-i elibereze un certificat care să-l declare apt pentru condus

Data actualizării: Data publicării:
barbat in costum
Gaetano Alaimo, cardiologul ucis în cabinetul său de un pacient FOTO: Corriere della Sera

Un medic cardiolog a fost împușcat mortal de un pacient în cabinetul său din Favara, zona Agrigento, Sicilia. Suspectul, un bărbat de 47 de ani, a fost prins și arestat la scurt timp după incidentul șocant petrecut marți după-amiază.

Gaetano Alaimo, 65 de ani, era un medic apreciat în comunitate. A fost ucis cu mai multe focuri de armă în sala de așteptare a clinicii de reabilitare cardiologică la care lucra, în fața mai multor angajați, potrivit Corriere della Sera.

Suspectul, Adriano Vetro, 47 de ani, era un pacient al medicului, nemulțumit că acesta nu i-a eliberat un certificat de care avea nevoie pentru reînnoirea permisului de conducere. Potrivit sursei citate, Vetro suferă de o afecțiune cardiacă ce i-ar fi limitat dreptul de a conduce vehicule. Bărbatul le-a spus polițiștilor că ar fi fost dispus să urmeze o procedură chirurgicală în urma căreia ar fi fost declarat apt pentru condus, dar că mai întâi avea nevoie de permis.

Adriano Vetro a fost reținut la scurt timp după crimă în casa sa, unde a fost găsită și arma, despre care spune că a găsit-o.

Din anchetă rezultă că suspectul era de ani de zile pacientul medicului Gaetano Alaimo, dar în ziua crimei nu avea programare. În trecut, cei doi au avut mai multe discuții aprinse pe tema certificatului de care Vetro avea nevoie pentru permisul de conducere.

Marți după-amiază, suspectul a intrat pe ușa clinicii și s-a îndreptat spre cabinetul cardiologului. L-a întâlnit în sala de așteptare, unde a scos arma și l-a împușcat, după care a fugit.

Suspectul se află acum în arestul din Agrigento.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri