Un scoțian care a vrut să călătorească noaptea la vagonul cușetă s-a trezit dimineață și și-a dat seama că trenul nu plecase din gară

Data actualizării: Data publicării:
tren de noapte in scotia
Pasagerii de la vagonul cușetă s-au trezit în același loc în care au adormit. Foto: Facebook / Caledonian Sleeper

Un scoțian care a vrut să călătorească de la Glasgow la Londra noaptea, la vagonul cușetă, a rămas fără cuvinte dimineață, când și-a dat seama că trenul nu a plecat din gară. 

Jim Metcalfe, care merge de 15 ani cu trenul de noapte, a postat pe rețelele sociale experiența „bizară” pe care a trăit-o în dimineața zilei de 20 iulie, când s-a trezit în același loc în care adormise, scrie The Guardian.

„De 15 ani de când merg cu trenul ăsta și după multe întâmplări bizare, asta este cea mai ciudată. M-am trezit și trenul nu plecase din Glasgow. A stat aici toată noaptea, iar acum ne coboară din tren la 5:30 dimineața, în orașul greșit”, a scris el pe Twitter.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Jim Metclafe a mai spus că pasagerii au fost lăsați să urce în tren în seara precedentă, pentru că trenul era anunțat ca fiind funcțional.

„Merg cu trenul la serviciu. Nici nu știu ce să spun...”

Incidentul a avut loc după câteva zile în care circulația trenurilor a fost grav afectată de valul de căldură care a afectat motoarele locomotivelor.

Kathryn Darbandi, directoare în cadrul companiei feroviare Caledonian Sleeper, și-a cerut scuze pentru faptul că trenul nu a plecat din gară și a spus că a fost din cauza unei probleme la rețeaua electrică, apărută seara târziu, din cauza temperaturilor mari.

„Toți pasagerii își vor primi banii înapoi”.

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri