Un senator australian și-a cerut scuze pentru că s-a șters de sânge pe ușa unei colege din parlament

Data publicării:
australia
Foto: www.news.com.au

Un senator australian și-a cerut scuze public, după ce s-a șters de sânge pe ușa unui alt politician, în urma unei altercație pe holurile parlamentului, scrie BBC News.

bataie
Foto: www.news.com.au

Senatorul Brian Burston și James Ashby, un consilier al senatoarei Pauline Hanson, s-au luat la bătaie în parlament. În urma incidentului, Ashby a rămas fără acces în instituție și a fost denunțat la poliție.

Burston a declarat, în Senat, că nu își amintește să se fi șters de sânge pe ușa senatoarei Hanson, însă nu a negat că ar fi făcut asta.

Burston, un senator aflat la primul său mandat, a demisionat din partidul anti-islamic al lui Pauline Hanson anul trecut, după ce s-au certat, și s-a alăturat unui alt grup politic.

La începutul săptămânii, Hanson a acuzat, în plenul parlamentului, un anumit politician că a hărțuit sexual șase femei, fără a da însă niciun nume. Ulterior, Burston a declarat că a crezut că politiciana se referă la el, a negat orice acuzație, apoi a acuzat-o pe aceasta că i-a făcut avansuri sexuale.

  • În altercația cu consilierul lui Hanson, Brian Burston s-a rănit la mână și s-ar fi șters de sânge pe ușa biroului lui Pauline Hanson.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri