Un tânăr a vândut limuzina Rolls Royce a mamei sale pentru a plăti datoriile făcute la dansatoarele unor cluburi

Data actualizării: Data publicării:
limuzina rolls royce
Un bărbat în vârstă de 33 de ani a fost condamnat la închisoare pentru că a falsificat semnătura mamei sale și a încercat să vândă o mașină de lux care aparținea acesteia. Foto: Profimedia

Un bărbat în vârstă de 33 de ani a fost condamnat la închisoare pentru că a falsificat semnătura mamei sale și a încercat să vândă o mașină de lux care aparținea acesteia, pentru a-și plăti datoriile pe care le-a acumulat la dansatoarele din cluburile de noapte, relatează Business Insider.

În august 2022, Liu Kuei Liang, din Singapore, a falsificat semnătura mamei sale pe contractele de vânzare-cumpărare, arată documentele judecătorești consultate de Business Insider.

El a păcălit un dealer auto, făcându-l să creadă că femeia a autorizat vânzarea unui Rolls-Royce Dawn 6.6 V12 și a unui Mini Cooper SE, conform documentelor.

El a pledat vinovat pentru fals în acte la un tribunal din Singapore, iar pe 22 martie a fost condamnat la 12 săptămâni de închisoare.

Potrivit documentelor judecătorești, Liu a acumulat datorii la cluburile „diao hua”, unde clienții le cumpără dansatoarelor buchete și ghirlande de flori, al căror preț poate ajunge la sute de dolari.

Liu era „disperat” să strângă bani pentru a-și plăti datoriile atunci când a convins reprezentanța Autoart Singapore că mama lui a autorizat vânzarea mașinilor, potrivit instanței.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri