Galerie Foto Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare

Data actualizării: Data publicării:
Conjoined twins Abby and Brittany Hensel premiere their own reality show.
Abby și Brittany Hensel au avut propriul reality show la TLC FOTO: Profimedia Images

Abby și Brittany Hensel, gemene siameze din SUA, care au devenit celebre în toată lumea după ce au avut propriul reality show la TLC - „Abby & Brittany”, și-au mărit familia, după ce una din ele s-a căsătorit.

Abby și Brittany au atras pentru prima dată atenția după ce au apărut la „The Oprah Winfrey Show”, în 1996. De atunci faima lor a crescut de la an la an.

Abby și Brittany Hensel cu Josh Bowling FOTO: Facebook/ Josh Bowling
Abby și Brittany Hensel cu Josh Bowling FOTO: Facebook/ Josh Bowling

Acum, surorile au atins un obiectiv major în viața fiecărei persoane: Abby s-a căsătorit. Potrivit Today.com, căsătoria a fost încheiată în 2021, însă abia acum informația a fost făcută publică.

Abby, de 34 de ani, care este profesoară, s-a căsătorit cu Josh Bowling, asistent medical și veteran al Armatei SUA. Se pare că surorile au distribuit acum pe rețelele sociale fotografii de la nuntă. Cuplul locuiește în Minnesota, unde s-au născut și au crescut surorile Hensel.

Ambele surori sunt profesoare de gimnaziu în Minnesota.

Potrivit imaginilor și videoclipurilor de pe pagina de Facebook a lui Bowling, familia se bucură de drumeții în natură și experiențe normale pentru orice cuplu. Contactată de Today.com, Abby nu a vrut să facă niciun comentariu.

Abby și Brittany sunt gemene siameze, având în comun fluxul sanguin și toate organele de la talie în jos. Abby controlează brațul și piciorul drept, în timp ce Brittany controlează stânga.

Când Abby și Brittany s-au născut, în 1990, părinții lor, Patty și Mike Hensel, au decis să nu le opereze pentru a le separa, pentru că intervenția a fost considerată prea riscantă. La acea vreme, medicii spuneau că sunt puține șanse ca ambele să supraviețuiască operației.

Într-un interviu pe care l-au dat pe când cele două surori aveau 16 ani, au spus că vor să devină mame într-o zi: „Nu ne-am gândit încă cum va funcționa asta, dar avem doar 16 ani”.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri