VIDEO Momente de groază în telescaun. Pasagerii au fost surprinşi de rafale de vânt de 110 km/h, într-o stațiune din Italia

Data publicării:
telescaun
Pasagerii din telescaun au fost surprinşi de rafale de vânt de 110 km/h, într-o stațiune din Italia FOTO: captură video X

Imagini surprinse joi după-amiază în Valle d'Aosta, în Alpii italieni, arată cum pasagerii dintr-o instalaţie de telescaun sunt zguduiţi violent de rafale de vânt extrem de puternice, relatează Le Figaro citat de news.ro.

Vântul s-a înteţit pe neaşteptate la Breuil-Cervinia, în Alpii italieni, iar schiorii care stăteau liniştiţi în telescaunul Cretaz au fost surprinşi, joi după-amiază, de rafalele violente de vânt, care de la 20-30 km/h au ajuns brusc la o viteză 110 km/h, în numai câteva momente, potrivit unui site dedicat vremii în Valle d'Aosta.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Într-o înregistrare video, se pot vedea mai multe telescaune care se balansează puternic în aer, într-o parte şi alta, sub puterea viscolului.

Măsura "închiderii de urgenţă" a domeniului schiabil fusese deja luată "din motive de siguranţă", iar ultimii pasageri se pregăteau să coboare în momentul în care vremea s-a înrăutăţit brusc.

În cele din urmă, toată lumea a ajuns la destinaţie fără probleme, dar cei zguduiţi de vânt în telescaun au trecut cu siguranţă printr-o sperietură serioasă.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri