VIDEO. Un avion care aducea un omagiu medicilor în lupta cu COVID-19 s-a prăbușit: Un mort și un rănit

Data publicării:
snowbird-crash-may-17-2020
Foto: Twitter

Un incident aviatic s-a produs în Columbia Britanică, unde un avion al patrulei acrobatice a forţelor aeriene canadiene s-a prăbuşit, relatează CNN.

Conform informaţiilor oferite de armata canadiană, accidentul soldat cu moartea unui membru al echipajului şi rănirea gravă a colegului a avut loc în timpul unui eveniment destinat încurăjării şi binedispunerii populaţiei afectate de noul coronavirus.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Cu inima grea vă anunţăm că un membru al echipajului Snowbirds al forţelor canadiene a decedat şi un altul a suferit răni”, a anunţat duminică pe Twitter patrula canadiană acrobatică supranumită Snowbirds, potrivit Mediafax.

Potrivit CNN, avionul s-a prăbuşit la scurt timp după decolare, alături de un alt avion de pe aeroportul Kamloops. Resturi întregi din aparatul de zbor au fost surprinse în flăcări, lângă casa unde s-a prăbuşit, reuşind să izbucnească şi locuinţa în flăcări.

„Operaţiunea Inpiraţiei” era proiectul în care au fost implicate aparatele de zbor ca omagiu canadienilor care se confruntă cu pandemia COVID-19.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri