Viral. Moda controversată din Rusia. De ce e considerată „o formă exotică de herpes”

Data actualizării: Data publicării:
vedeta rusia alisa
Foto: Instagram

O nouă modă bizară cunoscută ca „Buzele Diavolului” a devenit celebră pe rețelele sociale din Rusia.

Moda controversată, creată de cosmeticianul Emilian Braude, presupune injectarea buzelor în marginile exterioare ale buzei de sus și a celei de jos pentru a crea un efect de valuri, potrivit The Moscow Times.

Rusoaicele publică și distribuie fotografii cu buzele diavolului pe Instagram. Printre acestea se numără și staruri de televiziune cunoscute local, precum Alisa Litinskaya și Maria Kokhno.

Am făcut-o. Acum am și eu buzele diavolului. Vă place această nouă modă?”, a scris Litinskaya pe o rețea socială.

Părerile internauților sunt împărțite. În vreme ce unii utilizatori Reddit spun că buzele arată dezgustător, alții le admiră. Un internaut le-a numit „o formă exotică de herpes”.

buze the moscow times
Foto: The Moscow Times

Emilian Braude, care a lucrat ca poștaș în Rusia, nu are nicio pregătire medicală, potrivit sursei citate. El a fost deseori criticat pentru modul insalubru în care lucrează, în diverse mansarde sau poduri.

Una dintre pacientele lui Braude a fost internată în spital după ce o procedură i-a desfigurat fața și a fost aproape să-și piardă vederea la un ochi, din cauza unei reacții la lidocaină.

Alți cosmeticieni au tras un semnal de alarmă că este imposibil să schimbi forma buzelor în felul acesta și doar încercarea acestei modificări poate cauza complicații serioase.

Redactor: C.T.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri