Măsurile drastice luate de Bulgaria împotriva turiștilor petrecăreți de la Sunny Beach

Data actualizării: Data publicării:
sunny beach

Resorturile de la Sunny Beach din Bulgaria atrag anual sute de mii de turiști dornici de distracție pe bani puțini. Însă în ultimii ani, zona s-a transformat dintr-una liniștită și relaxantă într-un loc în care petrecerile se termină abia dimineața.

Vicepremierul bulgar Valeri Simeonov a luat măsuri drastice împotriva turiștilor de la Sunny Beach, unde a condus un raid format din polițiști, oficiali ai fiscului și medici, în două cluburi exclusiviste de la malul mării. Un DJ a fost arestat, iar echipamentele acesuia au fost confiscate, pe motiv că localul încălca limitele acceptabile de zgomot.

De asemenea, un festival internațional de muzică electronică a fost anulat. „Nu ne-am imaginat niciodată o situație în care artiști mondiali de top să fie împiedicați să își susțină concertele și să li se confiște echipamentele. În era rețelelor sociale, astfel de vești se răspândesc cu viteza luminii și vom avea parte de un impact negativ asupra imaginii noastre, ca organizatori, dar și a Bulgariei”, a declarat Ivan Donchev, unul dintre organizatorii festivalului.

Un clip postat pe internet arată că raidul a fost huiduit de turiștii petrecăreți, nemulțumiți că au fost dați afară din cluburi și că muzica a fost oprită. Sunny Beach este una dintre destinațiile preferate ale românilor care fug de litoralul autohton. Anul trecut, zeci de mii de turiști români și-au petrecut vacanța în Bulgaria, la Nisipurile de Aur și Sunny Beach.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri