Medvedev îi înjură pe români și ne spune să ne luăm gândul de la tezaur: „Românii, după cum știți, nu sunt o națiune”

Data actualizării: Data publicării:
d medvedev priveste in sus
Dmitri Medvedev Foto: Profimedia Images

Dmitri Medvedev spune că România nu va primi nimic de la Rusia și că rezoluția adoptată de Parlamentul European privind returnarea tezaurului nu va avea niciun efect la Moscova. Într-o postare de pe platforma VKontakte, vicepreședintele consiliului rus de securitate spune că „liderii europeni sunt idioți”, i-a înjurat pe români și a spus că „românii nu sunt o națiune, ci un mod de viață”.

„Ei bine, nici măcar nu știu cum să răspund la o asemenea obrăznicie”, a scris Medvedev pe platforma VKontakte, citată de Tass, unde a mai afirmat că Uniunea Europeană „a furat active rusești de 300 de miliarde de dolari și acum cere returnarea unui mărunțiș de aur la București”.

„N-am ce să spun în rusă, pot doar să-i trimit... Rezumând, duceți-vă la dracu”, a spus el referindu-se la români.

Vicepreședintele Consiliului de Securitate și-a continuat delirul și a spus: „Românii, după cum știți, nu sunt o națiune, ci un mod de viață”.

Medvedev i-a numit pe liderii europeni idioți, slabi și proști și a remarcat că decizia lor de a susține din nou cererile României a provocat nedumerire.

El a reluat versiunea Rusiei despre tezaur și a spus că, de fapt, România nu are nimic de primit, pentru că Moscova nu a cerut niciodată despăgubiri pentru acțiunile Bucureștiului în Rusia din timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

Medvedev și-a încheiat mesajul spunând că pe „diverși idioți din Parlamentul European i-a apucat pofta”.

Editor : A.R. | D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri