Meghan Markle a primit amenințări „dezgustătoare și foarte reale” în Marea Britanie: „Au fost urmăriți penal pentru asta”

Data actualizării: Data publicării:
meghan markle
Meghan Markle a primit amenințări „dezgustătoare și foarte reale” în Marea Britanie: „Au fost urmăriți penal pentru asta”. Foto: Profimedia

Ducesa de Sussex a primit amenințări „dezgustătoare și foarte reale” în timp ce locuia în Marea Britanie, a spus fostul comisar adjunct al poliției metropolitane Neil Basu, citat de BBC.

Neil Basu a declarat că ar înțelege dacă Meghan s-ar fi simțit „sub amenințare tot timpul”. „Oameni au fost urmăriți penal pentru amenințări”, a declarat Basu pentru Channel 4 News.

Prințul Harry, care s-a mutat în California cu Meghan în 2020, a declarat anul trecut că nu s-a simțit în siguranță când a vizitat Marea Britanie. De asemenea, cuplul a vorbit adesea despre abuzurile cu care s-au confruntat înainte de a pleca din Marea Britanie și despre cum le-a afectat sănătatea mintală. Încă din 2016, după ce cuplul a făcut publică relația lor, Prințul Harry a transmis o declarație în care îi ataca pe trolii din rețelele de socializare pentru că o atacă pe Meghan.

Neil Basu, fostul şef al brigăzii antiteroriste din Marea Britanie, a vorbit la Channel 4 News, în ultimul său interviu în funcție. Întrebat dacă au existat amenințări reale la adresa lui Meghan, el a adăugat: „Absolut. „Am avut echipe care au investigat. Oamenii au fost urmăriți penal pentru acele amenințări”.

Neil Basu a fost, de asemenea, responsabil de protecția regală.

Ofițerul a criticat, de asemenea, guvernul în timpul interviului său, spunând că a găsit „o parte din comentariile venite de la Ministerul de Interne inexplicabile”. Întrebat despre comentariile ministrului de interne Suella Braverman, care spunea că era „visul” ei să vadă solicitanții de azil trimiși în Rwanda în conformitate cu politica guvernului, Basu a răspuns: „Este de necrezut să auzi o succesiune de politicieni foarte puternici și care arată așa, vorbind într-un limbaj pe care tatăl meu și l-ar fi amintit din 1968. Este îngrozitor”.

Ducele și ducesa de Sussex au părăsit familiea regale în 2020 și s-au mutat în SUA.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri