Un copil de 12 ani a fost ucis pentru o consolă de jocuri, de un minor de 14 ani

Data actualizării: Data publicării:
crima-moldova-xbox
Foto: deschide.md

Un băiat în vârstă de doar 12 ani din oraşul Orhei, Republica Moldova, a fost jefuit de o consolă de jocuri, apoi a fost ucis, relatează portalul Deschide.md. Agresorul este tot un minor, în vârstă de 14 ani.

Copilul de 14 ani le-a spus anchetatorilor, inițial, că ar fi recurs la acest gest pentru că victima ar fi întreţinut relaţii sexuale cu verişoara sa, dar ulterior a mărturisit că l-a ucis pe băiatul în vârstă de 12 ani pentru a-i fura o consolă de jocuri video.

Victima i-a dat cu împrumut, mai demult, făptașului o platformă pentru jocuri XBOX, iar acesta refuza să i-o întoarcă. Pe parcursul zilei suspectul a ademenit victima pe teritoriul construcției pentru a-i întoarce bunul, însă a ucis-o cu sânge rece și a abandonat cadavrul. Platforma a fost ridicată astăzi de către polițiști din locuința suspectului”, a spus o sursă sub protecția anonimatului, potrivit presei de la Chișinău.

Crima a fost comisă sămbătă, dar a fost anunţată abia în cursul zilei de astăzi în momentul în care adolescentul a încercat să ascundă cadavrul. Acesta a fost denunţat la poliţie de mătuşa sa.

Potrivit medicilor legişti, victima a fost înjunghiată de 12 ori cu un cuţit de bucătărie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri