Video Momentul în care acoperișul unui stadion din Rusia se prăbușește, filmat din dronă. Un bărbat încearcă în zadar să se salveze

Data actualizării: Data publicării:
5e34311585f540769a04e221

Acoperișul unui stadion din Sankt Petersburg, Rusia, s-a prăbușit vineri, în timpul lucrărilor de dezafectare, un muncitor fiind prins sub dărâmături.

Filmul dramatic al prăbușirii, realizat din dronă, în care un lucrător este văzut în timp ce aleargă ca să se salveze, însă nu reușește să ajungă la platforma suspendată de o macara, a fost postat de site-ul de știri Fontanka, relatează The Moscow Times.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Potrivit canalului de știri Mash Telegram, o persoană a murit în urma incidentului, însă informația nu a primit o confirmare oficială.

Aceeași sursă spune că muncitorul dispărut sub dărâmături se numește Matvei Kucherov și se presupune că a părăsit platforma pentru a lucra pe acoperiș, dar nu și-a luat măsuri de protecție.

„Potrivit informațiilor preliminare, ar putea exista mai mulți muncitori sub dărâmături", a declarat un reprezentant al Serviciul de urgență al Rusiei, citat de Fontanka.

Autoritățile au spus că 80% din zidurile stadionului s-au prăbușit. O operațiune de căutare și salvare era în curs de desfășurare vineri după amiază.

Complexul sportiv și pentru concerte din Sankt Petersburg a fost construit în epoca sovietică și a fost programat pentru demolare. Arhitecții locali au protestat împotriva planurilor de demolare, argumentând că această construcție ridicată în 1980 a fost un simbol al arhitecturii neoconstructivismului sovietic.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri