Momentul în care o femeie iese dintr-un avion strigând că un pasager „nu e real”. Imaginile au devenit virale

Data publicării:
o femeie iese dintr-un avion strigând că un pasager „nu e real”.
O femeie iese dintr-un avion strigând că un pasager „nu e real”. Sursa: captură Twitter

O înregistrare video cu o femeie care face scandal la bordul unui avion American Airlines a devenit virală, după ce femeia a acuzat un alt pasager că „nu este real”, relatează The Independent.

În clipul care a fost distribuit masiv pe rețelele sociale, femeia merge pe culoarul avionului plin și țipă că se dă jos din avion.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Vă spun că o să cobor naibii din avion și există un motiv pentru care o să cobor nabii de aici. Și puteți să mă credeți sau nu, puțin îmi pasă”, spune femeia.

„Dar vă spun că nenorocitul de acolo nu este real”, continuă ea.

Înregistrarea a surprins apoi momentul în care majoritatea pasagerilor, care au rămas așezați pe toată durata incidentului, s-au întors să privească în spatele avionului, spre care gesticula femeia.

Femeia și-a continuat apoi tirada: „Puteți să rămâneți în avionul ăsta și puteți să muriți cu ei. Eu nu am de gând”.

În timp ce se pregătește să iasă din avion, se aude un alt pasager care îi spune cu voce tare: „La revedere!”

Utilizatorul de TikTok care a filmat totul și a postat clipul pe rețeaua socială a spus că imaginile au fost înregistrate la bordul unui avion American Airlines care pleca de pe Aeroportul Internațional Dallas-Fort Worth și că incidentul a dus la întârzierea zborului cu trei ore.

Utilizatorul de TikTok a mai susținut că femeia „nu a fost arestată și a trecut de securitate după ce toți pasagerii au fost nevoiți să coboare din avion”.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri