Musk și-a concediat un inginer pe Twitter, după ce l-a contrazis public

Data actualizării: Data publicării:
elon musk portret pe fond negru cu mimica dezamagita
Elon Musk. Foto: Win McNamee/ Getty Images

Elon Musk și-ar fi concediat printr-o postare pe Twitter unul dintre ingineri care l-a contrazis public. „E concediat”, a scris șeful rețelei într-un tweet, după un schimb de replici în contradictoriu cu angajatul său, în legătură cu viteza de rulare a aplicației pe dispozitivele Android.

Twitter nu a confirmat dacă inginerul, care lucra de 8 ani la Twitter, a fost sau nu demis, dar potrivit unor surse, contul său de mesagerie internă a rămas offline ieri.

Incidentul are loc în timp ce Musk, care abia a preluat compania, a început deja concedieri masive - renunță la peste 3.700 de angajați cu normă întreagă.

La doar două săptămâni după ce l-a cumpărat cu 44 de miliarde de dolari, Musk declanșează un adevărat haos invocând cu totul neașteptat posibilitatea unui faliment. Doi directori și-au dat demisia în direct, în timpul unei discuții cu Elon Musk. Doi directori - Yoel Roth și Robin Wheeler - care au moderat miercuri o conversație pe Twitter Spaces cu Musk, și-au anunțat demisiile din funcțiile pe care le dețin în compania Twitter, în timp ce Musk încerca să liniștească preocupările agenților de publicitate, a declarat pentru Reuters o persoană apropiată de cei doi. A foua zi, șeful de securitate al Twitter, Lea Kissner, și-a anunțat pe platforma socială demisia.

Tot joi, alți doi lideri ai comapniei Damien Kieran și Marianne Fogarty și-au dat demisia, potrivit unui mesaj intern postat joi pe sistemul de mesagerie Slack al Twitter de un avocat al echipei sale de confidențialitate și văzut de Reuters.

În prima sa întâlnire cu toți angajații de la Twitter, care a avut loc joi după-amiază, Musk a avertizat că exsită riscul ca întreaga companie să pieardă miliarde de dolari anul viitor.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri